+47 940 80 111

Fikk hevet boligkjøpet og mottok 900 000 kr i erstatning

Vår klient kjøpte et hus hvor vi gradvis avdekket flere og flere mangler. Underveis i prosessen orienterte også kommunen om at det verken forelå brukstillatelse eller ferdigattest etter en omfattende ombygging.

Selger hadde også forsøkt å søke kommunen om bruksendring av en sekundærleilighet, men fått avslag. Dette forholdet ble etter vår oppfatning forsøkt bagatellisert i salgsdokumentasjonen. Etter flere fremspill overfor motpart var en nødt til å ta ut stevning i saken for å få fremdrift. Selgersiden ønsket ikke å stille til rettsmekling, men til tross for dette ble det kun få dager forut for hovedforhandling inngått forlik, der vår klient fikk hevet kjøpet og dekket kjøpesum med omkostninger, samt en erstatning på 900 000 kroner.

Les også: Advokat uten boligkjøperforsikring


Dersom du har kjøpt bolig med mangler og ønsker bistand oppfordres du til å ta kontakt med vårt kontor. Du får da inntil 30 minutter gratis vurdering fra en av våre advokater/advokatfullmektiger som er spesialisert på tvistesaker etter omsetning av fast eiendom.

Les vår artikkel om bustadoppføringsloven her

Del innlegg :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Har du en eiendomssak?

Ta kontakt for en inntil 30 minutters gratis og uforpliktende førstevurdering av saken din.