+47 940 80 111

Boligkjøpere i Bærum mottok 800 000 kroner i prisavslag

Advokatfirmaet Møller overtok en sak for to boligkjøpere i Bærum. De ble tidligere bistått av en advokat tildelt dem av selskapet som solgte dem boligkjøperforsikring, men følte seg ikke tilstrekkelig ivaretatt. Etter advokatbyttet mottok de 800 000 kroner i prisavslag.

Selger hadde tegnet eierskifteforsikring hos Claims Link, som bestred ansvar og viste til rapporter innhentet av to takstmenn som har oppsiktsvekkende mange oppdrag for nettopp dette selskapet. Advokat Møller fremla så to ulike vedtak fra reklamasjonsnemnda for takstmenn, som viste at begge takstmennene hadde blitt dømt for brudd på det takstetiske regelverket i forbindelse med tidligere oppdrag for eierskiftebransjen.

Etter å ha saksøkt selskapet, aksepterte Claims Link å møte til rettsmekling for å se om saken kunne løses i minnelighet.

Partene ble så enige om at boligkjøperne skulle motta 800 000 kroner i prisavslag.

Har du også problemer med å nå gjennom overfor boligselger og deres forsikringsselskap? Trenger du juridisk bistand etter kjøp av bolig? Ta i så fall gjerne kontakt for en gratis, innledende vurdering av saken din. Les mer om vårt kontor og våre advokater her.

Les også: Prisavslag ved fuktskade

Del innlegg :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Har du en eiendomssak?

Ta kontakt for en inntil 30 minutters gratis og uforpliktende førstevurdering av saken din.